P1 – Ébresztő!

Bevezető:

Sziasztok! Jól látjátok, újra itt vagyunk, újra rongáljuk az idegeiteket… Újra itt vagyunk, mert új a kapitányunk, új a ciklus… újra megkértek, szépen… nagyon szépen, így én mit tehettem vállaltam:

– Hé, ébresztő… – lökdösött ki a puha ágyamból egy olasz akcentusú hang. Ez a hang nem az a finom capuccino illatú volt, hanem az a durva bagóban és fokhagymában pácolt szicíliai stílusú – A Don kérne valamit…
– Milyen Don? – rebegtem vissza haloványan egy kávé után tapogatózva…
– Hát Don GM-Piro (1960924), a Don Capitano…

Nem húzom hosszan, én megígértem Pironak, hogy újra elvállalom a NTimes című magazin szerkesztését, ők meg megígérték cserében, hogy nem kell a halakkal aludnom…

Tehát újra itt vagyunk, újra teret engedünk a válogatottjainknak. Igen, nem tévedés, mert a kapitányokkal egyeztetve az NTimes egyszerre lenne a NT-é és az U20-é is.

Hajrá Nagyok és Kicsik! Ti pedig hajrá szurkolni és olvasni! Tessék kulturáltan szórakozni!

Hogy került a bársonyszékbe Piro?

Hogy, hogy, hát így:

„A választás végeredménye
1. GM-Piro 108 szavazat (64.6%)
2. Uti_570 22 szavazat (13.1%)
3. Pistuko 15 szavazat (8.9%)
4. Abu_al-Gebra 8 szavazat (4.7%)
5. Szadzsip 6 szavazat (3.5%)
6. 12peti21 4 szavazat (2.3%)
7. unatkozomnagyon 3 szavazat (1.7%)
8. ferguson75 1 szavazat (0.5%)
9. bali3000 0 szavazat (0%)
10. sogol 0 szavazat (0%)
11. bzsolt 0 szavazat (0%)
12. crazystone840321 0 szavazat (0%)
13. dzik_us 0 szavazat (0%)
14. mateka92 0 szavazat (0%)
Σ 167”

Arcképcsarnok:

(A stáb és a szerkesztőség bemutatkozása)

GM-Piro (1960924)

„GM-Piro írta:
Kedves Magyar Hattrick közösség,

némi töprengés után arra az elhatározásra jutottam, hogy több külföldi válogatottnál eltöltött ciklus után első alkalommal elindulok a felnőtt nemzeti csapatunk kapitányi posztjáért. A továbbiakban szeretnék egy kevéske információval szolgálni magamról, s ennél többet a válogatott jövőjéről, illetve az ezzel kapcsolatos elképzeléseimről.

Magamról:

Napokon belül 26 éves leszek, s végzettségemet tekintve gépészmérnök és okleveles műszaki menedzser vagyok. Vidéken élek, barátnőmmel.

Én és a hattrick válogatottak:

A játékot 2004 novemberében kezdtem, így már őskövületnek vallom magam. A lassan 12 év ellenére még mindig van bőségesen cél, ami motivál, ilyen például, hogy sikeresen vezessem a Magyar Nemzeti Válogatottat. Véleményem szerint ehhez kellő tapasztalattal rendelkezem, hiszen a pályafutásom során neveltem több válogatott játékost, illetve voltam már játékos skót, ellenfélfigyelő, valamint Mongóliában NT kapitány, Pakisztánban pedig a 3. ciklusomat töltöm az U-20-as csapat élén. Az utolsó kettő selejtezőnél – mikor már az én elképzeléseimet tükrözték a játékosok képességei – az utolsó fordulóig megvolt esély a kijutásra, melyet nagy dolognak tartok egy ilyen kicsi hattrick nemzet esetében. (A mongóliai tevékenységemről, illetve a Pakisztáni utam elejéről egy rövidke interjút olvashattok itt: (http://hattrickunited.org/nt-magyarorszag/201…lyan/) ).”


Felpörgető:

Marokkó…Jó játék ez a Marokkó, az a sok szép színes pálcika. Na meg milyen ügyesnek kell lennie az embernek, hogy le ne billenjenek a vége fele már ezek a túlméretezett, színezett fogpiszkálók egymásról… Jaaa, hogy most nem erről van szó? Hanem a Piro féle válogatott első ellenfeléről? Hát ott még nem voltam, állítólag szép és finom Észak-Afrikai ország… Jó étvágyat! Ja, nem… Jó szurkolást! Hajrá NT!

Körhinta:

(Felpörgető a kicsiknek)

Italia – Magyarország (582137657) 2016-06-17 20:00

olaszHm… e sorok íródása közben véletlenül (milyen véletlen lehet, ugye így az IRL Eb alatt) pont az Olasz meccset nézem, hallgatom… nem valami izgalmas, na meg a svéd óriás gólszerzésére fogadtam… De akár fogadhattam volna hegebEnya (8848509)-ra is!
60. perc, még mindig null-null 😛 Remélem ennél az esti meccsek legalább magyar viszonylatokban gólgazdagabbak lesznek! Hajrá U20! Hajrá ovisok! Ne… ne vágjátok hozzám azt a mackót! Szürke mackóval kergetnek a kicsik, hogy fog így védeni holnap az ország Királya?!

Esti Pojén:

pojén
——————————————

Ha tetszenek az itt olvasható dolgaink, akkor gyere szurkolj, vagy légy a munka társunk, dolgozz, írj nekünk! (a sör ingyen van… feltéve, ha már van otthon a hűtődben…)

A következő számunk megjelenése: 2016.06.23. csütörtök (abban már el kezdünk a komoly nyereményeinkért játszani is!). Terveim szerint valamikor az esti órákban.

About red_tom