P2: Vigyázz, Kész, Tűz, Selejtező!

Bevezető

Hát igen, meleg van, és még milyen meleg lesz itt, ha Piroék elkezdenek selejtezni, mert bizony el fognak kezdeni…
Sajnos ez a szám még minimális tartalommal kerül elétek, hisz a szerkesztőség több tagja is azt kérte, hogy had kezdjen az EB után dolgozni… De már útjára indul a játékunk, sőt a játékaink, hisz mind az NT mind az U20 kapitánya tett nyeremény felajánlást!
A nagyok körében játszanánk egy labda vadászatot, amelyben ahány labdás mondatot találtok a címtől a sípszóig, annyiszor nyerhetitek meg az adott pontokat. A nyeremények: 2 db játékos behívása és egy darab stadionbéli meccs.
Az U20 keretében totóznánk egyet, amely az adott ciklusban be is fejeződne… Itt 2 db játékos behívása és 30 labdavadász pont a díj…
A játékok megfejtéseit az NTimes topicjában kérnénk leadni!

Értékelés: Magyarország – Al Maghrib (582137738) 1:2

marokkóA választások során már előrevetített, csatárok nélküli 5-5-0-ás felállást gyakoroltuk. Célunk az volt, hogy ne kapjunk gól és esetleg egy speciális eseménynek köszönhetően megnyerjük a mézkőzést 1-0-ra.

Az SE jött is szépen, amivel vezettünk 1-0-ra, de sajnos Marokkó a sokkal alacsonyabb labdabirtoklás mellé kapott kettő másik SE-t, s így el is dőlt a mérkőzés a javukra. A vége 2-1 oda és remélhetőleg a folytatás sokkal jobb lesz, immáron élesben.

Tamás Berlinger (327563413)

Nem volt igazán dolga, a kapott gólokról nem tehetett. Elégedett vagyok a teljesítményével.

Zalán Milinte (356009369)

Nagyon jól védekezett a jobb szélen, nem találtak ellenszert a feltörésére a marokkóiak.

Csaba Hámori [playerid=347358316)

Feladata az volt, hogy támogassa a jobb szélső védekezést és ezt maximálisan végre is hajtotta.

Winibert Windbrechtinger (346024018)

A megszerzett labdákkal kiválóan lépett fel a középpályára, ezzel is erősítve azt a csapatrészt.

Iván Cser (330946651)

Hasonlóan Hámorihoz a szélső védelem erősítése volt a feladata, de nem a jobb, hanem a bal oldali. Jól teljesített és elégedett vagyok vele.

Csaba Dittrich (355739527)

Szépen hozta a baloldalon azt, amit tud. Kiváló szélsővédő, nagy erősségünk.

Ádám Kőszegi (365171088)

Nem teljesen a saját posztján játszott, de tökéletesen ellátta a rábízott feladatot, ami a középpálya erősítése volt a jobb szélről. A csodálatos gólpasszáról sem szabad megfeledkezni, hiszen nagyszerű munka volt.

Otte Palzer
(365496559)

Klubtársához és poszttársához (Kőszegi) hasonlóan ugyan azt a feladatot kapta, csak a bal szélen. Teljesítménye neki is meggyőző volt.

László Rigó (381273024)

A jövő nagy játékosa, éppen ezért is voltam kíváncsi, hogy milyen teljesítményre képes. Szerencsére nem okozott csalódást és továbbra is szép jövő előtt áll.

Tamás Kolos (380771560)

Szintén egy nagy reménységünk, ráadásul egy jelenlegi hiányposzton (IMtw). A mezőny egyik legjobbja volt, amelyet a fejesgóljával már az elején alátámasztott.

Mihály Eleméry (366782628)

A másik kettő középpályáshoz hasonlóan Ő is a jövő reménysége és kiváló teljesítményt nyújtott, főleg ha figyelembe vesszük, h szintén nem a posztján játszott.

Csaba Valló (327648504) és Mihály Deák (354097231) csereként állt be az utolsó percben, ezért a teljesítményüket nem lehet megfelelő minőségben értékelni.

by GM-Piro (1960924)

(Piro megkért, hogy hívjam fel a figyelmet a HT és a valóvilág focija közötti különbségre. De én ezt nem tartom annyira fontosnak, hisz tökéletes értékelést adott le nekünk… és egyébként is, most őszintén van különbség?!)

NT-Minik:

(rövidke történetek a válogatott környezetéből)
EB-Láz

A válogatott már javában edzőtáborozott a selejtezőkre készülve, amikor is felröppent a hír, hogy a nemzetközi fő szervezet a Hattrick Futballszövetség (HFA) minden stadionban az EB Láz kitörésével magyarázva kötelezővé tette a Vizslaszkennereket, amelyek helyes jelzésekor ingyen bevihetőek az ölebek.
Két válogatottat játszó Kerecsenes gazfickó, nevezett Ádám Kőszegi (365171088) és Otte Palzer (365496559)ezt akarta kihasználni egy kis plusz pénzhez jutás szempontjából. vizsla
– Csivavát fogunk a stadionokba becsempészni jó pénzért…
– De honnan veszünk csivavát? Én nem ismerem ezt a várost és Te?
– Én sem, de a 16 perces Pistánk mesélte honnan lehetne…
Este a Híradóban ez hangzott el: „Ismeretlen tettesek egy teherautónyi apró kutyával árasztották el a stadiont. Elmondások szerint pénzkeresési szándék áll az akció mögött, rosszindulatú megnyilvánulások szerint a pejnahajder tettesek tippmixelni akartak a pénzből… A feltételezett tettesek a Magyar Válogatottal szöktek el Marokkóba a szemtanúk szerint.”

Olasz vakáció. (U20) Italia – Magyarország (582137657) 1:6

Múlt héten az U20-as válogatottal volt szerencsénk a háromszor is világbajnokságot nyert olasz válogatotthoz látogatni egy barátságos mérkőzésre. A horvát játékvezető által vezetett találkozóra több, mint 30000 néző volt kíváncsi, így garantált volt a jó hangulat és ehhez az időjárás is adott volt.

Killerklow [userid=5694991) vezette U20-as ellenfelünk szintén nem jutott ki a világbajnokságra, hiszen “elbohóckodták” a selejtezőt. Ők is 3. helyen zárták a csoportjukat, így kénytelenek ebben a barátságos mérkőzés dömpingben részt venni. Érdekesség, hogy a kapitányuk egy nagyon szoros választáson végül 1 szavazattal tudott nyerni. Náluk azért még komolyabban, izgalmasabban zajlik a választás, hiszen most is 785 szavazat érkezett, és 4 esélyes jelölt is volt.

Olaszország már a következő selejtezőre készülő játékosokat XP tápolja, mi még a jutalommeccseknél tartunk. Ez miatt várható volt tőlük egy védekezőbb felállás és a CA. Ügyelni kell a fontos felállások tapasztalatának fenntartásáról is, ezért mindkét oldalon megvolt ez a cél.

Az idősebb játékosok miatt uraltuk a játékot. 59 és 64%-os labdabirtoklással föléjük nőttünk a legfontosabb pályarészen, a középpályán is.
A 19 éves Rajczinak köszönhetően már a 4. percben megszereztük a vezetést, hiszen a jobbról tökéletesen beadott labdáját Norbert Szekerka (411224374) könnyedén gurította a hálóba. Csapatunk ezután sem állt le. Az első félidőben még 3 gól lőttünk, a támadásunk mindhárom oldaláról. A középső gólunkban persze a szerencse is közrejátszott. Szekera, a meccs hőse 3 gólnál is befejezőember volt, ezzel mesterhármast ért el. Ezúton is gratulálok neki, és a nevelő egyesületnek is. Remek munkát végeztek az elmúlt szezonokban. JÓ lett volna, ha ezt a tudását a világbajnokságon is megmutathatja a nagyközönségnek.
A szünet előtt még sajnos egy sérülés is közbejött, hiszen az egyik szélső hátvédünknek egy szerelés során kifordult a bokája. Jöhetett az egyik betervezett csere, a tervezettnél picit előbb. A félidőre megnyugtató fölényben, 4 gólos vezetéssel vonulhatott le a csapat.

A második játékrész előny tudtásban már picivel laposabb volt, a játékosok nem hajtották ki magukat. Jobbról és középről szerezünk még 1-1 gól, de ez köszönhető volt a fiatal olasz védők hibáinak is. Az ellenfél a játék utolsó 20 percére még egy friss embert küldött a pályára, hátha sikerül a szépítés a 6 gólos hátrányból. Sikerült is, hiszen a 82. percben a középhátvédjük egy könnyed góllal beállította a meccs végeredményét. Ezzel Magyarország egyértelmű fölényből egy gól-gazdag mérkőzésen felülmúlta az olasz csapatot 1-6-ra. (582137657) A megjelent szurkolók elégedettek lehetnek, hiszen gólzáporos meccset láthattak. És remélhetőleg az olasz szurkolók sem csalódottan itták hazafele a sörüket, hiszen ez csak egy tét nélküli barátságos mérkőzés volt.
A hivatalos teljesítmény alapján János Magasi volt a meccs embere, az interneten szavazók viszont egyértelműen a mesterhármast szerző Szekerkát választották. A magyar játékosok remek közönség előtt játszhattak, nagyszerű élmény volt a fiatalok részére. Egy kisebb sérülés ugyan közbejött, de mindenki épen, egy kellemeset játszva hagyta el a pályát. Másnap minden játékos vendégem volt egy pizzára az egyik közeli étteremben.
Remélem, hogy ezekre a tehetségek fiatalokra még nagyon szép jövő vár.

Pénteken kezdődik a HT-s EB, párhuzamosan az IRL-lel. Remélhetőleg a magyar U20-as csapat hasonlóan jól szerepel majd. És persze már szurkolhatunk a felnőtt válogatottunknak is, hiszem náluk elindul a világbajnoki selejtező. Szerbiával kezdenek (581980424)

Hajrá, U20! Hajrá, magyarok!”

by hegebEnya (8848509)

Újraolvasó:
„Hófehérke és a 16 akadémiás törpe

1. rész: Akadémiaalapítás

hófehérkeFutott, menekült ahogy csak a lába bírta. Csinos pofiját playmateket megszégyenítő alakját csúf, tüskés ágak karcolták, szaggatták. Szíve úgy zilált, úgy vert, hogy a szíve csücske majd le is dobta magáról a pushup-os kebelemelentyüket. Hátra nézett, de nem volt mögötte sem a ráuszított vadász, sem a gaz offline játékokon nevelkedett mostoha sem.
Megbotlott. Arccal a sárba esett volna, ha pisze nóziját nem veri bele valamibe. Valamibe, ami kemény és durva volt. Ez nem volt más, mint a HT Súgó menüpontjában található Szabályzat. Annak is az ifikre vonatkozó része.
Zsebre vágta és továbbrohant. Kis zihálás után egy tisztáson talált egy takaros kis házikót. Mielőtt bement volna, előhúzta retiküljéből a talált szabályzat részletet és olvasni kezdte:
„Ifiakadémia alapítása
Az ifiakadémia a „Klub” menü „Ificsapat, Áttekintés” pontjában alapítható meg. Kapsz egy edzőt és hozzá egy játékosmegfigyelőt is. Mielőtt ebbe belefogsz, az ificsapat támogatását nullára kell csökkentened. Kapsz egy induló ificsapatot is, úgyhogy azonnal tudsz majd mérkőzéseket játszani. Igaz, a játékosokat véletlenszerűen szedik össze a helyi középiskolákból, és távolról sem nevezhetők tehetségesnek. „
Belépett, és odabent óvodai méretű bútorzatot talált. 16+1 székecskével. Az egyikre épp hogy lecsüccsent, amikor nyílt az ajtó és hazatért 16 épp, hogy pihésedő állú ifjonc.
Gyorsan lezavarták, a szokásos és mindenki által ismert „ki evett a tálkámból”, „ki evett a csilis babomból” és a „ki itta meg a sörömet” kérdéseket. A lényeg, hogy Hófehérke röviden és tömören közölte velük, hogy mostantól Ő vette át a csapatirányítását, mint „[teamid=Gyémántgeneráció]” és mostantól őket, mind a 16-ukat az akadémiájának tekinti.
Ezután megkezdődött a speciális, a francia idegenlégiót is megszégyenítő kiképzési módszerek gyakorlása, amit ők egyszerűen edzésnek hívnak.
Folytatása következik jövő héten!

– Red Tom (8898031)

Felpörgető:


Srbija – Magyarország (581980424) 2016-06-24 20:00

szerbJani bácsi utazott, ment a csapat után… ment egészen Belgrádig, igaz vonattal, de ment. Ment, mert azt mondták kell egy marék harcos magyar Belgrádba… igaz az öreg, mint még Nándorfehérvárként emlékezett az a városra,de ment mert a neve kötelezte: Hunyadi János volt Ő, és egy szép dalt énekelt magában:

Hajrá Magyarok! Hajrá NT!

Körhinta

Magyarország – Scotland (582346627) 2016-06-24 20:00

Gyönyörű, fenséges skót felvidék… A csatamezőre felsorakozott a maroknyi magyar had. A vezetőjük hegebEnya (8848509):
– Fiaim! A kocka el van vetve, a labda meg gömbölyű! Mi meg menjünk és igyunk egy jó whiskyt!
Az egy csöppet sem zavarta őket, hogy a meccs nem Skóciában, hanem itthon lesz, csupán az tűnt fel nekik, hogy kissé barack ízű a whisky… skót

SÍPSZÓ

JÁTÉK:


LABDAVADÁSZAT:

A pontozás a 10 leggyorsabbat fogja jutalmazni, 15-10-6-4-3-2-1-1-1-1 pontokkal, ezeket lehet annyiszor levadászni, ahány labdás mondatot találtál a sípszóig (komplett mondatot kéretik mellékelni). Egy játékos egy körben egy hozzá szólást tehet ez ügyben!
U20 Totó:
Az adott meccsek első félidejének végéig lehet leadni a tippeket a következő 10 meccsre és a bónuszkérdésre. A játékosok annyi ponttal fognak gazdagodni, ahány meccs eredményét eltalálják a szokásos 1-2-X formulákkal. A Bónuszkérdés 5 pontos tippelés lesz, amelyet az nyer, aki a legközelebb jár a pontos adathoz. A tízedik, azaz a +1es meccs mindig a Magyar NTmeccse lesz.

1.: Magyarország – Scotland (582346627) 2016-06-24 20:00
2.: Deutschland – Ghana (582346772)
3.: Colombia – Chile (582346946)
4.: Oceania – Sakartvelo (582346633)
5.: Pakistan – United Arab Emirates (582444087)
6.: Norge – Hrvatska (582346756)
7.: Suriname – Mongol Uls (582346615)
8.: Rossiya – China (582346737)
9.: Bahrain – Dominican Republic (582346830)
+1.: Srbija – Magyarország (581980424)
Bónuszkérdés: Hány hét sérülés lesz összesen a tíz meccsen?

Kobold Ricsi gasztro ajánlata a Szerb-Magyar meccs szurkolóinak:

Kaja: Ropi
Pia: Kóla (bár én úgy is tudom, hogy Ő sört iszik pálinkával)
Zene: Rómeó Vérzik – Keleti Rock és Roll (https://www.youtube.com/watch?v=_UvlFW2Pgns)

by realricsi (13241933)

*****************************************

Ha tetszenek az itt olvasható dolgaink, akkor gyere, szurkolj vagy légy a munka társunk. Dolgozz, írj nekünk! (a sör ingyen van… feltéve, ha már van otthon a hűtődben…)
A következő számunk megjelenése: 2016.06.30. csütörtök (abban már jönnek a játék állások is!). Terveim szerint valamikor az esti órákban.

About red_tom