A várva várt interjú

Jó estét ismét mindenkinek ! Ahogy azt már korábban igértük íme az interjú amit most a Real Gottam vezető edzőjével aki szintén játékosból vált azzá Gunnar Kvarnlius kérdezzük mi minden is történt az elmúlt időszakban a csapattal .. De mielőtt mélyen bele is csapnánk a lecsóba , milyen érzés volt önnek hogy átvette a csapatot a régi csapattársától Jacky-től?

Gunnar.: – Jacky-vel mindig jó volt a viszonyunk mint csapattársként mint amikor az edzőm lett és mint játékoskènt is mint edzői pályafutása allatt sok sok remek mérkőzésnek a részese lehettem ami mindig hálás vagyok . Külön köszönetet mondok azèrt hogy engem kért fel hogy átvegyem a csapat irányitását mivel szerette volna már a családjával tölteni a legtöbb idejét amit meg is értek . Egyből igent is mondtam .

Mit gondol a csapat eddigi és a mostani helyzetéről?

-Ami azt illetti mindig egy erős csapat volt a Real Gottam szépen szerepeltünk a bajnokságban ez bizonyitja a 8 trófea is viszont sajna a kupában eddig nem sikerült nagyobb sikereket elérni .. talán majd az is meg lesz.
Meglehetősen volt egy mély pontja is a csapatnak sajnos ahol több remek játékostól is megváltunk .. bizonyára nem mindegyik volt jó döntés . Viszont a mostani csapat az egyszerűen fantasztikus ! Remélhetőleg ez majd az eredményben is megfog mutatkozni .

És végezetül mik a terveik a jövőre nézve ?

-Mindenképp egy ujabb bajnoki cím és egy jobb kupa szereplés a kitűzött célunk a csapattal és ha minden jól megy és Olaf is mellénk szegődik akkor még több sikert könyvelhetünk el . És ha most megbocsált készülnünk kell a hétvégi bajnoki mérkőzésünkre .

Köszönjük Gunnar Kvarnlius az interjút és sok sikert kívánok a csapatnak. Én pedig köszönöm a figyelmet és a viszont làtásra az ujabb hírekig .

About rockker