Latest Headlines
1

Team-BMW præsenterer Ebbe Laustsen

Klubbens nyeste skud på stjernehimlen steg i dag til udmærket målscoring efter første træning.

Ebbe Laustsen (375006265) – 17 år og 4 dage
Ejer: Team-BMW (siden 11-3-2013 (8/51), 4 d)

TSI: 2 480
Specialitet: Hovedstød

Målmandsspil – katastrofal
Forsvarsspil – svag
Spilfordeling – dårlig
Fløjspil – acceptabel
Pasningsspil – acceptabel
Målscoring – udmærket
Dødbolde – elendig

“Der er ingen tvivl om at Ebbe meget snart vil opnå en fast plads på førsteholdet”, udtalte træner Kenny Andresen på dagens pressekonference.

Det bliver spændende at følge Ebbes udvikling i de kommende sæsoner – der går rygter om massiv fløjtræning, kombineret med målscoring.

Forza Team-BMW
0

TeamBMW fejrer 5-års fødselsdag / jubilæum

TeamBMW (7093200) runder i dag en milepæl i HT-Historiebøgerne – det er præcis 5 år siden manageren sagde goddag til Hattricks univers.

5 år er lang tid når man kigger fremad, for at planlægge holdets fremtid – kigger man tilbage på hvad der er sket, er det jo næsten som det var i går…

Nå, men hvad skete der ellers 1. oktober 2007?

Åbenbart ikke de store begivenheder, hvis man kigger her:
(http://www.sket.dk/1001.html)

Det kan tilføjes at dagen i dag er nationaldag for Cypern, Kina, Nigeria, Palau og Tuvalu og det er også International Vegetardag – som altid er vi bagefter da Dansk Vegetarforening først stiftes i 2004 :)

Nå – men det vi kom fra var det vigtigste… TeamBMW’s 5-års fødselsdag
(eller jubilæum om man vil)

Der er gratis fadbamser, grillpølser og dansepiger på
Team-BMW SYD Arena kl. 18.00

/TeamBMW

PS. Klubben præsenterede sit nye logo i går.

0

Team-BMW skyder festen i gang

Team-BMW nærmer sig med hastige skridt klubbens 5 års fødselsdag / jubilæum.

I den anledning har klubbens ledelse taget initiativ til et nyt logo, der vil pryde holdets fremtoning allerede fra i dag – altså lidt en tyvstart på morgendagens festligheder.

Klubben er lige nu i gang med de sidste forberedelser til den store dag – så kig forbi igen i morgen – det er da stort at klubben kan fejre 5 års fødselsdag / jubilæum samme dag som sæson 50 skydes i gang.

Forza Team-BMW
0

GE spolerer Team-BMWs sæson

Det var en meget fåmælt manager TeamBMW der stillede op til pressemødet efter dagens topopgør mod Ruslinger.

Vi har forståelse for at GE giver et par overraskelser hen ad vejen – men I kan jo kigge på klubbens seneste 3 kampe, og dertil lægge en skadet målmand til fra dagens kamp.

Brøndbyernes 3 – 2 Team-BMW (389415399)
Vikings 4 – 0 Team-BMW (393417850)
Ruslinger 3 – 1 Team-BMW (389415400)

Sæsonen er forbi for vores vedkommende – nu er målet træning af de unge gutter og en kvalifikationskamp for at sikre en ekstra kamp i sæsonpausen.

Forza Team-BMW

0

Sæsonforventninger fra Team-BMW

Sæson 49 er skudt godt i gang og manager TeamBMW er så småt ved at have en masterplan klar for sæsonen.

Træningen af talenterne fra BMW-Youngsters har fortsat højeste prioritet, men det er ikke afklaret om holdet skal satse på ligaen eller pokalen.

Der er kommet 3 nye hold i “klassen” og alle ser ved første øjekast ud til at kunne levere en hæderlig præstation i ligaen – Ruslinger og Brøndbyernes ser stærke ud, og det samme gør sig gældende for T – Boyz. Dermed ligner det en hård kamp om at sikre sig en plads i TOP4 – men det skal ikke afholde os fra at gå efter dette.

Landspokalen har fået en runde mindre, og det er godkendt hvis Team-BMW når 5. runde, mens alt over er ren bonus. Stregen i sandet kan også trækkes her, da det er efter 5. spillerunde i ligaen vi møder Ruslinger og Brøndbyernes.

Skulle vi få chancen for oprykning, hugger vi naturligvis til så snart lejligheden byder sig – forza Team-BMW

0

Team-BMW leverede varen, men er alligevel hægtet af

Team-BMW leverede varen i næstsidste spillerunde, med en pligtsejr på hele 1-4 ude over 3*Óle.

Som ventet vandt Giganterne og Hjelmgaard begge deres opgør, og med 4 point op er løbet kørt for drømmene om en kvalifikations oprykningskamp i denne sæson – håbet var spinkelt, men vi var nødt til at følge chancen.

FC Couro måtte afgive 3. pladsen til os, i kraft af det knebne 4-3 nederlag ude mod Hjelmgaard – og selvom de skal møde Giganterne hjemme i næste uge, så må det forventes at de ikke får et ben til jorden.

Det samme gør sig nok gældende for Team-BMW, der hjemme tager imod Hjelmgaard, der også forventes at gå All-In i jagten på den forjættede oprykningskamp – men situationen taget i betragtning, er vi nu også godt tilfreds med 3. pladsen i denne sæson.

Heldigvis har vi formået prioriteringen af podernes træning i stort set alle uger, så de er tæt på at kunne indtage førsteholdet næste sæson.

Forza Team-BMW
0

Team-BMW holder stillingen

Søndag tog Team-BMW imod FC Couro til returopgøret i sæson 48 og der var forud for kampen stor spænding om vi kunne holde skansen – en spænding der reelt blev gjort til skamme, da det blev til en sikker 2-0 sejr.

I toppen byttede Giganterne og Hjelmgaard plads i kraft af målscoren – i de sidste 2 spillerunder må Giganterne formodes at have det letteste kampprogram, da Hjelmgaard skal spille returopgør ude mod os i sidste runde.

Team-BMW overvejer dog fortsat om der skal satses på en kvalifikationskamp ved at smide point i de sidste 2 kampe – reelt skal vi tabe begge kampe, mens T – Boyz skal vinde begge deres opgør, men hvis de pønser på samme stunt kan vi jo ligeså godt forsøge at avancere i tabellen :o)

Træningen af de unge gutter fra fodboldskolen kører over al forventning, og således er alle aspiranterne næsten klar til førsteholdet – det bliver spændende at se hvad det kan blive til sæson 49

Forza Team-BMW
0

Team-BMW bevarer spændingen

Spændingen er fortsat intakt i IV.6 efter 10. spillerunde hvor Team-BMW måtte nøjes med 1-1 mod Manna United. Giganterne havde bøvl med T – Boyz og måtte se sig slået hele 3-0

De 3 tophold har nu 21 point, skarp forfulgt af Team-BMW med 20 point på 4. pladsen, og T – Boyz med 18 point på 5. pladsen – der er ingen tvivl om at det bliver tæt løb om placeringerne i denne sæson.

Desværre fik Ryan Juul sit 3 gule kort i denne sæson, og er derfor i karantæne i næste opgør mod Giganterne – kampen var i forvejen spået til at blive meget tæt.

Specialisterne i IFA er allerede gået i analyse-mode efter dagens kampe, og vi ser frem til at se hvad de kan finde på til næste søndag.

Skulle det vise sig at T – Boyz formår at holde kadencen i de kommende runder, må vi indstille os på en kvalifikationskamp for at blive i IV – nu er det heller ikke det dårligste at fordrive pausen med en ekstra kamp 😮

Forza Team-BMW
2

Team-BMW tabte 1. pladsen

Forudsætningen for at vinde fodboldkampe, er at få bolden over stregen – men engang måtte Team-BMW desværre se sig besejret 1-2 på hjemmebane, da gæsterne fra T – Boyz havde det held der skulle til for at nappe de 3 point.

Team-BMW havde en del chancer, der normalt skal give kasse og set i lyset af at holdet dominerede både midtbane og i særdeleshed forsvaret, må T – Boyz trods alt være meget glade for de 3 point.

Nederlaget betød desværre at vi igen måtte afgive 1. pladsen i ligaen – ikke helt retfærdigt, men sådan kan fodbold (heldigvis) også være – vi har jo selv haft fornøjelsen af at nappe point mod stærkere hold :o)

Vi skal nu i tænkeboksen og i gang med forberedelserne til de næste 2 udebanekampe, hvor vi først møder Manna United i en kamp der skal vindes, hvis vi skal bevare spændingen til det næste rigtige topbrag hvor vi møder Giganterne, hvor de 3 point er afgørende for slutplaceringen.

Forza Team-BMW
0

Team-BMW er tilbage på 1. pladsen

Efter sidste rundes uheldige resultater, måtte Team-BMW give afkald på førstepladsen til de direkte rivaler om oprykningen, Los Sværke Logos il tempo gigante.

Team-BMW
tabte (lidt ufortjent) 1-2 på hjemmebane, og derfor var der forud for dagens returopgør mod F.C. Bisgaard stor spænding blandt klubbens mange fans.

Heldigvis havde træner Leslie Deleon endnu engang gjort sit hjemmearbejde i IFA meget grundigt, og Team-BMW stillede derfor op i en 5-4-1 CA – og med dagens 0-0 på udebane sad taktikken “lige i skabet”,

jublede Lotte “Lårkort” Andersen fra BMW-Support efter kampen.

Samtidigt flaskede de øvrige resultater i ligaen sig også, da Los Sværke Logos il tempo gigante hjemme tabte 2-3 til Atletico Hjelmgaard, der for alvor har meldt sig ind i kampen om en topplacering i denne sæson. De er nu kun 3 point efter 2. pladsen og 4 point efter os – så det er tæt i toppen.

Forza Team-BMW