Latest Headlines
1

Vejen frem.

Vi er nu nået halvvejs i sæsonen og FC TITANNS er stadig i toppen med et forspring på 5 point. Intet synes at komme i vejen for pokalen nu. Søndagens kamp imod Sengelæse FC resulterede i endnu en sejr til titanerne. Kampen endte 7-1 hvilket gav holdet et kæmpe løft mht. selvtilliden.
De to hold skal også møde hinanden på næste søndag i spillerunde nummer 8. Hvor at manager Mads ikke er i tvivl om at tage endnu en sejr hjem.

I kampen mod Sengeløse FC var tre af de syv mål scoret af Moritz Blümelhuber, som nu indtager toppen af topscorelisten med 8 mål. I sæson 49 vandt ham topscore-titlen med 13 mål, mon hans rekord kan slås?

Fokuset fra divisionen er så småt flyttet hen på træningen af de unge talenter udtaler Mads sig om i pressen, da han mener at divisionen så småt ser vundet ud. Holdet er jo kun få sæsoner fra at skulle udskiftes igen og for at spare på pengene må de unge talenter kunne indtage en stor del af positionerne.

Endnu en god spillerunde.

FORZA TITANNS

0

Uge 6 Sæson 50

Endnu en vellykket uge, dog blev det kun til en sejr i ligaen og vi måtte se reserveholdet tabe på hjemmebanen imod det bedre Franske hold oO))overcraft((Oo. En kamp som endet 1-4 til overcraft, dog var Eigil Fogh den eneste TITANN spiller som kom på måltavlen i onsdagens kamp.

Dog var det længe siden at målmanden blev MOTM hos TITANNS med i onsdagens kamp var det Paolo Virga som leverede den bedste præstation for FC TITANNS. Manager Mads har set en stor og god udvikling hos den 21 årige Italienske målmand.

I søndagens kamp mødte FC TITANNS ikke den store modstand da de på hjemmebane hostede Vest-Sjælland FC. Et resultat hvor at Manager Mads kunne læne sig veltilfreds tilbage i sædet og lade spillerne spille deres eget spil. Kampen endte 7-0 og med 36000 tilskuere kunne Mads ikke tillade sig at være andet end tilfreds. Især fordi at angriberen Moritz Blümelhuber fik scoret 3 mål i kampen og fik derfor lavet sit 6. hattrick i karrieren. I sidste sæson tog han også topscore titlen med sig og nu lyder der sig igen en stor selvtillid fra ham i denne sæson. I pressen lovede han fansene at bringe endnu en topscore titel med hjem til klubben. Moritz er 2 mål bagud fra første pladsen på topscore listen som er kollegaen Orlando Dirven.

Pga. det flotte hattrick og det flotte resultat er ugens spiller altså blevet Moritz Blümelhuber, tillykke til den fantastiske tyske angriber og må han forsætte det fantastiske spil og held og lykke til ham med hensyn til topscore titlen for anden sæson i træk.

 

FORZA TITANNS

1

Pokalen i sigte.

Denne søndag var endnu en sejr i denne sæson og FC TITANNS holder sig stadig ubesejret. Og denne søndag var endnu et bevis på at de er divisionens stærkste hold med 7-0 over Vest-Sjælland FC.
TITANNS stjerne angriber Moritz Blümelhuber (265838926) lavede endnu en super preformance med sit hattrick efter blot 33′ Minutter. Sidste sæson blev han topscorer i divisionen og det ser ud til han er på vej igen til at nuppe den for anden gang i træk.
Manager Mads ser pokalen i sigte og går nu all-in for at sikre den. Indtil videre har holdet et forspring på 5 point og næste kamp er mod Flying Ducks, hvor Mads også er sikker på en sejr kommer hjem. Dog roste han Flying Ducks og deres manager til skyerne for deres imponerende indsats i den nye sæson.

Dog er der i klubben lidt tvivl omkring hvornår deres sejrs stime slutter, indtil videre holder manager Mads stadig fast i at Sneum er deres største modstandere efter at Huahom har skuffet meget denne sæson.

FORZA TITANNS

1

Uge 5 Sæson 50

Endnu en uge er gået i Hattrick og endnu engang kan FC TITANNS fejre en uge med sejr. Ugen er forløbet fantastisk, dog har der været nogle ændringer i truppen hvilket manageren Mads ikke har været specielt begejstret for. Hasan Kemal Bahar måtte forlade holdet i nat efter en transfer til Surgical FC i Portogal, Surgical måtte slippe 2.8 millioner DKK for den unge spiller, en spiller som Mads har spået en stor fremtid i den danske klub. Dog kom der en erstatning fra ungdomsholdet hos FC TITANNS, Mads Glerup, den 17 årige spiller fik skrevet under på en kontrakt en tidlig mandag morgen. Han modtog nr. 27 og kom straks med manageren ud på talsstolen og blev budt velkommen.

Mads Glerup var utrolig glad for at få pladsen, da han udmærket kender til de andre top talenter på ungdomsskolen og var beæret over at det netop var ham som blev valgt at skrive kontrakt med. Hans rolle for reserve-holet på TITANNS er en all-around-player. Da manageren Mads stadig ikke er helt opmærksom på hans talent og rette plads, Mads Glerup viste stor lederskabs evne på træningsbanen og var derfor den første ungdomsspiller i hele TITANNS historie til at bære anfører-båndet i sin debutkamp for holdet, som var en venskabskamp imod et svensk bundhold, den store modstand blev ikke mødt på det prestige fyldte hjemmestadion i Nordsjælland og kampen endte 1-0 til titanerne med et mål fra den danske angriber Hüseyin Can Cezzar. Og manager Mads er tilfreds over den udvikling han ser hos de unge spillere.

I søndags skulle FC TITANNS spille en utrolig vigtig kamp for at bevarer deres position på 1. pladsen. Kampen var også på TITAN SQUARE hvor at Sneum mødte stærke op, det var en utrolig kamp hvor alle sad på spidsen af deres sæder i de sidste minutter af kampen. Kampen endte heldigvis til TITANNS fordel og et flot slut resultat på 4-3. Hvor at Orlando Dirven havde en fantastisk kamp, spillede virkelig op til forventningerne.

Næste søndag skal FC TITANNS møde et mindre skræmmende hold, Vest-Sjælland FC på TITANNS hjemmebane, en kamp hvor manager Mads godt ved at han ikke skal se for let på kampen og er stadig igang med at lægge en god strategi for hvordan FC TITANNS skal møde op til endnu en kamp. En sejr vil udvide den store føring de har i ligaen. Dette var alt for denne uges TITANNS update. Forhåbentligt vil det være en lige så vellykket uge næste torsdag.

 

FORZA TITANNS

0

Sæson måske mest nervepirrende kamp?

Sæson måske mest nervepirrende kamp?

Efter dagens kamp hvor at FC TITANNS kunne afslutte kampen med en 4-3 sejr over det ellers fantastiske hold Sneum, var det med sved på panden at manager Mads kunne gå ned til holdet og lykønske dem for deres indsats, efter sæsonens mest nervepirrende kamp indtil videre!
FC TITANNS manager Mads udtalte også til pressen at selvom Sneum kæmpede bravt endte det med et tilfredsstillende resultat til hjemmeholdet, han var også overbevist om at Sneum var et af de farligeste hold i divisionen i denne sæson og han så ikke frem til returkampen hvor Sneum er på hjemmebane. Han var dog lykkelig over at holdet nu kunne fejre deres 4 sejr i træk.
På næste søndag møder FC TITANNS, Vest-Sjælland FC – en kamp hvor manager Mads er overbevist om at endnu en sejr vil blive hivet hjem. Lige nu skal holdet bare slappe af og komme ned på jorden igen, træneren kræver at alle spillere er fokuseret på målet, at være øverst i tabellen i slutningen af sæsonen.
Forsat god søndag til alle.

FORZA TITANNS

0

Uge 4 Sæson 50

Endnu en uge er nu gået hos FC TITANNS og en ugen har været fantastisk for klubben i Nordsjælland. I søndags tog holdet på tur til Odense hvor de skulle møde BK Vestmafiaen i den tredje divisonskamp. Kampen forløb ulykkes fri heldigvis efter alle skadesperioderne var overstået og FC TTIANNS hev en 0-3 sejr hjem til klubben. I tourbussen på vej tilbage til klubhuset i Nordsjælland var træneren Marom Ochayon super tilfreds og roste holdet til skyerne. Sidste sæson havde de højst kunne hive ét point hjem i kampen mod Mafiaen. Særligt blev den nyankomne spiller Roger Bakken rost af de andre holdkammerater for hans præstationer for holdet indtil videre.

I onsdags skulle reserveholdet fra TITANNS spille. Kampen foregik på TITAN SQUARE, hjemmebanen for titanerne, kampen var primært for at træne de unge spillere, det er i hvert fald planen for træner Ochayon. Reserverne vandt kampen 2-0 men måtte lide med en skade på fløjspiller Troels Neumann. Der gik ikke mere end 26′ minutter før han måtte blive skiftet ud. Da dette ikke var forudset måtte Marom, selv træde i spiller tøjet og gå på banen.

 

Alt i alt en rigtig god uge for FC TITANNS, men en ny tradition er nu igang her på bloggen, ugens spiller. Hver uge vil jeg vælge hvilken spiller som har gjort størst indtryk eller hvilken spiller som jeg særligt har haft fokus på. Og i ugens spiller denne uge er den hollandske midtbane spiller Orlando Dirven, han har været en vigtig brik i det fantastiske midtbane puslespil som manageren Mads har haft gang i her i sæsonpausen. Han har levet op til forventningerne dog ramte han en tidlig skadesperiode, men lægger nr. 1 på topscore listen i divisonen med 4 mål på 3 kampe. Klubbens fans har talt og tillykke med prisen Orlando må du forsat spille fremragende.

Dette var alt for nu, en presse meddelelse vil blive publiceret efter søndagens kamp mod Sneum på TITAN SQUARE. Holdet håber på en masse fans vil møde op og støtte op omkring kampen, de regner med fair play og forventer at hive endnu en sejr hjem på stadionet og forsætte den ubesejret stime i noget længere tid endnu.

 

FORZA TITANNS

0

Drømmen lever videre.

Stemningen er god i TITANNS klubben denne kolde efterårsdag, klubben har indtaget 1. pladsen og er indtil videre ubesejret med 3 sejre. Men mørke skyer nærmer sig TITAN SQUARE. På søndag skal holdet møde Sneum, et hold som var sejrherre i begge opgør sidste sæson.

Dog holder spillerne i klubben håbet højt! De regner nemlig med at hive sejren hjem på eget stadion. Roger Bakken (279308440), den ny indkøbte centralmidtbane, udtalte til den lokale avis at, FC TITANNS skulle møde en af de hårde modstandere i divisionen. Dog er hold opstillingen bedre end nogensinde før, formen god og humøret højt. Han lagde meget tryk på at Sneum virkelig skulle overraske for at tage TITANNS med bukserne nede.

Manageren for TITANNS gav også udtryk for at endnu en sejr vil komme på søndag. Holdet ser ikke en oprykning som en sandsynlig mulighed men 1. pladsen er et must for denne sæson. Søndagens kamp er derfor vigtig for om kampen om 1. pladsen bliver tæt eller ej. God kamp.

FORZA TITANNS