Vejen frem.

Vi er nu nået halvvejs i sæsonen og FC TITANNS er stadig i toppen med et forspring på 5 point. Intet synes at komme i vejen for pokalen nu. Søndagens kamp imod Sengelæse FC resulterede i endnu en sejr til titanerne. Kampen endte 7-1 hvilket gav holdet et kæmpe løft mht. selvtilliden.
De to hold skal også møde hinanden på næste søndag i spillerunde nummer 8. Hvor at manager Mads ikke er i tvivl om at tage endnu en sejr hjem.

I kampen mod Sengeløse FC var tre af de syv mål scoret af Moritz Blümelhuber, som nu indtager toppen af topscorelisten med 8 mål. I sæson 49 vandt ham topscore-titlen med 13 mål, mon hans rekord kan slås?

Fokuset fra divisionen er så småt flyttet hen på træningen af de unge talenter udtaler Mads sig om i pressen, da han mener at divisionen så småt ser vundet ud. Holdet er jo kun få sæsoner fra at skulle udskiftes igen og for at spare på pengene må de unge talenter kunne indtage en stor del af positionerne.

Endnu en god spillerunde.

FORZA TITANNS

About mc_b0b