Bajnoki: 45/5.

htszurkolo2A kellemetlen kupakiesések után itt a lehetőség a javításra, az ellenfél a forduló előtt szintén 9 ponttal álló Bui F.C csapata. Egyből kezdeményezően lépett fel a házigazda, ahogy otthon legtöbbször szokott, a vendégek mindössze 14 percig bírták, akkor ugyanis az elmúlt hetekben remek teljesítményt nyújtó Podany szerzett gólt. Ezután sem állt le a Tottinho, újabb 14 perc után Csallóközi volt eredményes egy csúnyán eladott labda után, majd hat percen belül Magyar duplázott. Ezután egy kicsit visszavett a tempóból a csapat, ezt az iramot nem lehetett volna 90 percig bírni. A vendégeken ez sem segített, ezek után is alig közelítették meg a tizenhatos vonalát. A második félidőben nem is alakult ki annyi veszélyes lehetőség, de egy góllal így is tovább nőtt a különbség. A 83. percben Papp használta az ellenfél súlyos hibáját, a védők nem tudtak ugyanis tisztázni.

Tottinho-Bui F.C 5-0 (4-0)

Eero Grönlund (Tottinho): “Végig mi irányítottunk, ennél is lehetett volna nagyobb a különbség. Ugyan nem volt nálunk olyan sokat a labda, de amikor az ellenfélnél volt, akkor jóformán nem tudtak veszélyes támadást vezetni. Remekül sikerült megszervezni a védekezést, négy mérkőzés után végre ismét nem kaptunk gólt.”
Pedro Ticiano Meglia (Bui F.C): “Úgy készültünk erre a mérkőzésre, hogy az elején kihúzzuk döntetlenre, és onnan robbantunk egyet. Sajnos nagyon komoly hátrányba kerültünk, a második gólt pont az én hibám előzte meg. Innentől kezdve nem tudtunk újítani, csak néhány veszélytelen távoli lövést tudtunk felmutatni.”

További eredmények:
FC Töki-Löki-FC Tomcat 0-8 (0-5)
Maximusz-InfLazio SE 3-0 (2-0)
Utolsó Esély-Baktovics Clubovics 1-0 (3-1)
A Tottinho több rúgott góllal vezet a tabellán.

A 6. forduló párosításai:
InfLazio SE-Tottinho
Bui F.C-Utolsó Esély
Baktovics Clubovics-FC Töki-Löki
FC Tomcat-Maximusz

– Bajnoki Béla

About grandmasta