Bajnoki: 45/6.

Kis késéssel itt a legutóbbi bajnoki rövid összefoglalója. A Tottinho az InfLazio SE-hez látogatott, és csapatunknak hiába volt minimális fölénye a mérkőzés egészét tekintve, nem jött össze a győzelem. Soltani 62. percben szerzett vezető góljára a mindössze 20 éves svéd középpályás Sven Lining válaszolt, így a hazaiaknak egyetlen igazi helyzet is elég volt a pontszerzéshez.

InfLazio SE-Tottinho 1-1 (0-0)

Eero Grönlund (Tottinho): “Kevés helyzetet tudunk kialakítani, és ami akad, azt sem tudjuk megfelelően kihasználni, a ligakupából is emiatt estünk ki. Ha ezen nem tudunk változtatni, akkor elúszhat az első hely, különben erre jó esélyünk lehetne. Ez a csapat rá tudja erőltetni az akaratát az ellenfeleire, ha jó passzban van, de mostanában kisebb hullámvölgyben vagyunk, a legutóbbi öt meccsből csak kétszer nyertünk. Össze kell szedni magunkat.”
Arshia Haeri (InfLazio SE): “Nehezen legyőzhető csapat vagyunk, ezt ma is sikerült bebizonyítani. Egy kicsivel nálunk volt többet a labda, és ugyan kellett egy kis szerencse hátul, úgy gondolom igazságos a döntetlen. Legközelebb ha nyerünk a Tomcat ellen, akkor bizakodva várhatjuk a bajnokság második felét, még ha az első jobban is sikerülhetett volna. A vigaszág kupában is még talpon vagyunk, természetesen szeretnénk ott is minél jobb eredményt elérni.” (Tovább is jutott az InfLazio tizenegyesek után a hatodosztályú Jo&Jo ellen, így a 8. körben is érdekelt lesz, immáron hazai pályán.)

További eredmények:
Bui F.C-Utolsó Esély 3-3 (2-2)
Baktovics Clubovics-FC Töki-Löki 8-0 (5-0)
FC Tomcat-Maximusz 2-4 (1-2)

A 7. forduló párosításai:
Tottinho-Baktovics Clubovics
Utolsó Esély-FC Töki-Löki
Maximusz-Bui F.C
InfLazio SE-FC Tomcat

A Baktovics Clubovics szintén érdekelt még a kupaküzdelmekben, ők a ligakupában ejtik ki simán szembejövő ellenfeleiket, és készülnek a 8. fordulóra. Előtte még jön számukra egy remélhetőleg kellemetlen kirándulás, szombaton 15:30-tól várunk mindenkit a stadionba.

– Kupa Károly

About grandmasta