Bajnoki: 45/7.

Az eleinte eseménytelen első játékrész végéből felemásan jött ki a Tottinho csapata. Egy gyors gólváltást követően 2-1-es előnybe kerültek a házigazdák (Magyar és Andreánszky volt nálunk eredményes), viszont a nagy reményekkel érkező, de a közelmúltban gyenge formában játszó Kolesánszki 2 keresztes sérülést szenvedett, igaz a helyére beálló Sznopek se brillírozik mostanság. A folytatásban azonban magabiztos előnybe került a Tottinho, Andreánszky újabb gólja és Igaz pontos lövése után úgy tűnt megvan a 3 pont. Igaz gólja után 10 perccel viszont már csak egy volt közte, lehetett izgulni, de nem sokkal később a csereként beállt Racskó végleg lezárt minden kérdést. Érdekesség, hogy a mérkőzés alakulása szinte megegyezett a 2011-es Inter-Romával.

Tottinho-Baktovics Clubovics 5-3 (2-1)

Eero Grönlund (Tottinho): “6 komoly mérkőzésen 12 gólt kaptunk, ez nagyon sok. Benne van, hiszen 2 védős felállásban kell játszanunk a csatáredzés miatt, de akkor is elkerülhető lenne mindez, ha érvényesíteni tudnánk a fölényünket a középpályán és elől, de leginkább a középpályán. Ebben a csapatrészben kéne igazán fejlődni, és akkor az első hely is elérhető lenne.”
Serfőző József (Baktovics Clubovics): “Három gólt szereztünk, és ugyan megérdemelt volt az ellenfél győzelme, az egyik pontot egy kicsit több odafigyeléssel megszerezhettük volna. A jövő héten hazai pályán a győzelem is meglehet.
Ezelőtt négyszer jutottunk fel az ötödosztályba, és háromszor utolsók lettünk, egyszer viszont tartósan itt tudtunk maradni. Azt hiszem jó úton haladunk egy újabb eredményes korszak felé, meglehet a 4. hely a bajnokságban, és készülünk a 8. körös ligakupa meccsre. (A Baktovics Clubovics két gólos vereséget szenvedett negyedosztályú ellenfelével szemben, és kiesett.)”

További eredmények:
Utolsó Esély-FC Töki-Löki 11-0 (6-0)
Maximusz-Bui F.C 2-1 (1-1)
InfLazio SE-FC Tomcat 0-1 (0-1)

A 8. forduló párosításai:
Baktovics Clubovics-Tottinho
FC Töki-Löki-Utolsó Esély
Bui F.C-Maximusz
FC Tomcat-InfLazio SE

Féltávnál a Tottinho a 2. helyen áll, 2 pontos hátrányban a Maximusz mögött, és ugyanennyivel az Utolsó Esély előtt.

– Bajnoki Béla

About grandmasta