Bajnoki: 45/8.

Az előző heti két gólos győzelem után jöhetett az idegenbeli visszavágó a Baktovics Clubovics ellen. Hasonlóan telt az első félidő, mint legutóbb, a kiegyenlített játék után három gól esett a félidő végén. Ezúttal mindet a Tottinho szerezte: Sznopek, Igaz és Podany találataival úgy tűnt, hogy zsebben a három pont. A folytatásban őrizte az eredményt a vendég csapat, a 87. percben azonban jött a szépítés, majd a középkezdés utáni eladott labdából rögtön az újabb hazai gól, szerencsére Racskó az utolsó percben megnyugtatott mindenkit, elmaradt a kellemetlen pontvesztés.

Baktovics Clubovics-Tottinho 2-4 (0-3)

Eero Grönlund (Tottinho): “Ennél jobban nem alakulhatott volna a forduló, úgy hallottam a legnagyobb ellenfelünk kikapott. Kár a végéért, a gólkülönbségünk idén sem kimagasló, ezeket a mérkőzéseket magabiztosabban kell abszolválnunk.”
Serfőző József (Baktovics Clubovics): “A 35. percben cserélnünk kellett sérülés miatt, és utána estünk kicsit szét. Persze nem akarom erre fogni, főleg mivel támadó poszton kellett változtatni. Gyengébben játszottunk, mint egy hete, csak kozmetikázni tudtunk az eredményen a végén.”

További eredmények:
FC Töki-Löki-Utolsó Esély 0-7 (0-3)
Bui F.C-Maximusz 1-0 (0-0)
FC Tomcat-InfLazio SE 1-4 (0-2)

A 9. forduló párosításai:
Tottinho-InfLazio SE
FC Töki-Löki-Baktovics Clubovics
Utolsó Esély-Bui F.C
Maximusz-FC Tomcat

A Maximusz vereségének köszönhetően a Tottinho pontelőnnyel vezeti a V.108-as csoportot.

– Riporter Róbert

About grandmasta