Mi történt az elmúlt két hétben?

A Tottinho News szerkesztői a közelmúltban a vizsgákkal foglalkoztak (sőt még mindig nem szabadultak tőlük), de most akadt egy kis idejük arra, hogy röviden áttekintsék a mögöttünk hagyott két hetet.

A bajnokság 11. fordulójában a Tottinho hazai pályán a vártnál is jóval nagyobb különbséggel, 10-1 arányban nyert az FC Tomcat ellen. Az igazi erőpróba, a szezon legnehezebb mérkőzése ezután jött csak, idegenben kellett pontot szerezni a Maximusz ellen. Nagyszerűen alakult a mérkőzés, hiába játszottak végig fölényben a hazaiak, egy gólon és egy kapufán kívül nem tudtak veszélyes helyzetet kialakítani, a Tottinho pedig két villanással két gólt szerzett, és ez elég volt a győzelemhez. A három pont azt is jelenti, hogy megvan a csoport első helye! A tét innentől kezdve az egyenes ági feljutás. Az utolsó fordulóban a botcsapat elleni biztos győzelmen kívül az Utolsó Esély elleni szintén nehéznek ígérkező idegenbeli mérkőzés dönthet erről. Ott a három pont feljutást érne, a nulla osztályozót. A döntetlennel nagyjából a határ környékén mozogna a csapat, a kérdés hogy melyik oldalán. Mindenesetre a jó gólkülönbség a csapat mellett szólna az összevetésben.

Két játékos távozott a vizsgált időszakban a csapattól: január 19-én az akadémiáról felkerült Martin Imre egy remek licitháborút követően 81761 eFt-ért került a spanyol hatodosztályba, míg Hódos Dezső hónapok óta nem találta magát a meccskeretben, ezért vele a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottunk.

– Visszaemlékező Viktor

About grandmasta