Bajnoki: 47/3.

Az alábbi játékosok alkotják a kezdőcsapatot: Molnár – Szemancsik, Fedor, Fülöp, Szakácsi, Oláh – Lakatos, Tollas, Kürti, Gáspár – Rábai.

htmedalÍgy állt fel az U20-as magyar válogatott kezdője 2012.08.31-én a Chile elleni selejtezőn. Azóta Lakatos Ferenc jócskán túl van pályafutása csúcsán, a hatodosztályú csapata a legtöbb mérkőzésre ki se tudott állni. Ezzel szemben Kürti Barnabás a nagyválogatott keretének a tagja, ahol jelenleg 27 mérkőzéssel áll, és sajnos másodállásban a Tottinho életét is keseríti.
A mérkőzés elején Papp remek előretörésével vezetést szerzett csapatunk, de ezután csak vendég rohamok jöttek. A 60. percben sajnálatos módon Thurzó kiesett, és ugyan hétfőn már edzhetett a csapattal, az ő kiválása sosem jó dolog. Nem feltétlenül ennek és az egy perccel később következő újabb két cserének következtében, de a 62. percben egyenlített az ellenfél, a gólszerző természetesen Kürti, akinek ez a harmadik meccse ellenünk, és mindegyiken gólt szerzett. Sikerült kihúzni újabb kapott gól nélkül, a vége értékes pont a csoport legerősebb alakulata ellen.

Tottinho-Amorf Ördögök 1-1 (1-0)

Eero Grönlund (Tottinho): “Jellemző ránk a lendületes kezdés, ez most is megvolt. Előnyben sem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, úgyhogy a döntetlen még hazai pályán is jó eredmény. Az egyetlen egyenes kieséssel járó helyet szerintem biztosan elkerüljük, a cél idén is a 4. hely, ez esetben a szezon végén három nyugodt hetünk lehetne.”
Anders Schøyen (Amorf Ördögök): “Nagyon kinyíltunk a szélen az elején, és hátul nem figyeltünk, sajnos emiatt hátrányba is kerültünk. Ezután viszont összeszedtük magunkat és végig irányítottuk a mérkőzést. Könnyen nyerhettünk volna, de nem tudtuk berúgni a helyzeteinket.”

További eredmények:
Lesipuska-GGIAFK FC 0-0
Naszály FC-Csika FC 0-8 (0-5)
Sarud FC-Legs11 0-1 (0-1)

A 4. forduló párosításai:
GGIAFK FC-Tottinho
Legs11-Lesipuska
Amorf Ördögök-Naszály FC
Csika FC-Sarud FC

– Góllövő Gordon

About grandmasta