Ligakupa: 47/5.

kekligakupaBemutatkozott a kék ligakupában a Tottinho csapata. Korábban előfordult, hogy a legelső körben bitang nehéz ellenfelet kaptunk, most szerencsére a hatodosztályú Szuszi FC-t sodorta utunkba a sorsolás. A félelmetes kezdés a gyengébb ellenfél ellenére ezúttal elmaradt, az első félidőben összesen egy veszélyes helyzet alakult ki: Selymes szépségdíjas mozdulata után alig fél méterrel ment mellé a labda. A folytatásban sem záporoztak a lövések, de legalább a gól megérkezett: az 58. percben Kolesánszki talált be. Sajnos a jelenleg legjobb középpályásunk bravúrosan már az 5. héten összeszedte harmadik sárgáját, így a hétvégén pihenhet. Több érdekes esemény nem történt, ha szűken is, de megvan a továbbjutás.

Szuszi FC-Tottinho 0-1 (0-0)

Eero Grönlund (Tottinho): “Most nemcsak a helyzetkihasználással volt gond, hanem a kialakításukkal is. 2 kaput eltaláló lövésünk volt összesen, ebből nem lehet 5 gólt szerezni. Hullámvölgyben vagyunk, ez egyértelmű. Minél hamarabb ki kell ebből mászni, különben bajba kerülünk.”
Seri Srikerd (Szuszi FC): “A múlt héten sikerült egy ötödosztályú csapatot búcsúztatni. Jól tartottuk magunkat, de elől nem voltunk hatékonyak. Egy kezemen meg tudom számolni, hány helyzete volt a két csapatnak együttvéve. Sajnos végül az egyéni különbségek döntöttek, és kiestünk. Ettől függetlenül elégedettek lehetünk az idei kupaszerepléssel, összesen három párharcot nyertünk, ebből kettőt az “igazi” kupában. Jövőre ugyanitt!”

A Tottinho következő ellenfele a hatodosztályú Jászdózsa SESE. Mi vagyunk itt is az esélyesek, de mindenki ellen vigyázni kell.

– Ligakupa László

About grandmasta