Átigazolások, ligakupa: 47/10.

További két játékos távozott a csapattól a napokban. Balogh István frissen került fel az akadémiáról, és jónak mondható 56600 eFt-vel gazdagodott eladásával a klub, előtte pedig a szezonokon keresztül edzett 22 éves csatár, Kis József távozott közel 700 ezer eFt-ért. Baloghot a svéd ötödös bergås bk igazolta le, míg Kis a Portugáliában szintén ötödosztályú caxinas4-hez került.

Elérkezett tehát a ligakupa újabb köre, most is a 400 ezer fős befogadóképességű HODOS Team Arena stadionban. A csapat, amennyiben az ellenfele nem a budapesti régióból érkezik, itt fogja játszani ligakupa mérkőzéseit. Az ellenfél csapatának neve Maholka Punki, a kérdésükre a válasz remélhetőleg a HODOS Team Arena lesz. A Tottinho remekül kezdett, és végig irányította a mérkőzést. Sorra jöttek a helyzetek, a gólra a 30. percig kellett várni, ekkor Thurzó talált be egy szöglet után. A játék képe ezután sem változott, a kihagyott helyzetek után végül a 75. percben megérkezett a második találat, a szerzője szintén Thurzó. A vége 0-2, nagyobb is lehetett volna a különbség.

Maholka Punki-Tottinho 0-2 (0-1)

Ezúttal csak a mi edzőnket tudtuk elérni.
Eero Grönlund (Tottinho): “Magabiztosan behúztuk ezt is, igazából a legvalószínűbb forgatókönyv valósult meg. Nyilván olyan soha nem lesz, hogy minden helyzetet berúgunk, ettől függetlenül sokadszorra mondom, hogy itt javulnunk kell. A jövő héten kutya nehéz (nem pontosan így hangzott el – szerk.) dolgunk lesz, a szombati bajnokin is inkább arra a mérkőzésre fogunk készülni.”

A 11. körben egy igazi nagyágyúval kell megküzdeni, mégpedig a negyedosztályú FC Jáki Sasok gárdájával, aki erőssége alapján bizony feljebb is szerepelhetne egy szinttel. Itt már jókora bravúr lenne a továbbjutás.

– Ligakupa László

About grandmasta