Bajnoki: 47/9.

htszurkoloEzúttal egy nehezebbnek ígérkező bajnoki várt fiainkra, a hazai pálya ellenére nem számított esélyesnek csapatunk a Legs11 ellen. Az eddigi mérleg bíztató: 1 győzelem és 2 döntetlen, hiába az esélytelenség. A nézőszám végre viszonylag magas, több mint 55 ezren a Stadio Tottinho lelátóin. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a 40. percben azonban fordulat következett: Comunian góljával itt az előny. Ezután már a hazaiak vették át az irányítást, a 63. percben Comunian megszerezte második gólját. Ezután Podany tizenegyest végezhetett el, de kellemetlen módon elbaltázta a lehetőséget. Pár perccel később Comunian mesterhármasig juthatott volna, de sajnos csak kapufáig jutott. A második félidőben a vendégek csak néhány kósza lövésig jutottak, így szerzett gól nélkül zártak.

Tottinho-Legs11 2-0 (1-0)

Eero Grönlund (Tottinho): “A szezon elején volt egy kisebb hullámvölgyünk, de azóta lehengerlően szereplünk. Nem szabad leállni, most jönnek majd az igazán fontos mérkőzések.”
Fazék Boldizsár (Legs11): “Négy győzelemmel kezdtünk, azóta öt mérkőzésen egy pontot kapartunk össze. Sürgősen össze kell magunkat szedni. A mai mérkőzéstől is legalább egy pontot vártunk, sajnos ez sem jött össze. Dolgozni kell, különben a bentmaradás sem biztos.”

További eredmények:
Amorf Ördögök-GGIAFK FC 1-0 (0-0)
Naszály FC-Sarud FC 0-10 (0-6)
Lesipuska-Csika FC 3-1 (3-1)

A 10. forduló párosításai:
Csika FC-Tottinho
Sarud FC-Lesipuska
Legs11-Amorf Ördögök
GGIAFK FC-Naszály FC

– Bajnoki Béla

About grandmasta