11. szám: Kioldódott cipőfűző

Szerkesztőségi gondolatok:

Nos számunkra véget ért a nyár, a nyári szünet! Vagy még sem? Elnézéseteket kell kérni, amiért az itt olvasható szám kissé megcsappant terjedelemben kerül elétek, de hát azaz igazság, ha Sanyeszt nem segített volna be, akkor csak az én írásaim kerültek volna ezen oldal margói közé.

Bízzunk benne, hogy lassan vissza-vissza térnek a segítőink, illetve, hogy újakat is kapunk és akkor ismét egy változatos, igen szórakoztató művet tudunk letenni a virtuális asztalotokra. És bízzunk benne, hogy a CP féle U20 sikeresen folytatja a menetelését a VB-n!

Hajrá CP! Hajrá U20! Hajrá U20 Magazin!

– Red Tom (8898031)

Replay:

Magyarország 2 – 2 Costa Rica (392315735)

Jó estét, jó szurkolást! – bömbölte a hangosbemondó a százharminckilencezer-hétszázhúsz (139720) hallgatójának a szokásos péntek esti 8 órás időpontban. A jó pozícióban álló magyar és a kevésbé jó helyezéssel büszkélkedő Costa Ricai csapat összecsapásán (392315735) járunk. Még javában igazgatták az párnáikat a szurkolók, amikor felhangzott a két himnusz a helyi műsorközlő, rebond (6489847) jóvoltából, amit a piros-fehér-zöld magyarok és a piros-kék összeállításban játszó Costa Ricaiak is meglepően feszülten hallgattak.

Az első percek kicsit lomhán teltek, mivel a magyar csapat egykedvűen passzolgatott a mára bunkerfocit hozó Costa Ricai csapat térfelén. Ezt elégelték meg a magyar szurkolók, akik hangos “Alszunk” és “K*rva gyenge” bekiabálásokkal díjazták a produkciót.

– Hé fater! Mikor csinálunk már valamit? Ennél még az “enbéhármas” Biharbasznád – Mucsaröcsöge körzeti rangadó is izgalmasabb! – bökdöste az egyik hat éves taknyos a haját kopaszon hordó úriember oldalát. Az emberünk nem méltatta válaszra, mivel el volt foglalva az előtte ülő öreg bácsi tarkójának módszeres leszotyizásával.
– De fater! He! Ne azt a szart köpködd, nézz már le a kispadra! Ki a franc ül a Charles mellett? Csak nem valamék sleppes?
– Fú bameg! Azokat utáljuk! Várjá, szólok a Jozsónak, az mindjárt eltakarítja a kis mocskot!
Kicsit fészkelődött, majd előkapta a zsebéből az első kezébe kerülő tárgyat, egy közepes vascsövet.
– Na bameg! Hol a telefonom… És még az ellenféltől se jött valami jófajta kemény legény, hogy kirojtozzam a száját ezzel a vascsűvel. Na meg is van. – tárcsázott egy számot, majd rövid csengés után megszólalt az egyik pálya melletti rendfenntartó telefonja.
– Szia Jozsó! – röfögte a telefonba félig szotyival teli szájjal. Azt a sleppes gyereket takarítsátok már el a kispadról. T’od, a hosszúhajút.
– Meglesz Bika! – hallatszott a telefonban – Uram, kérjen jöjjön velem, várja a felesége a portán. – szólott a padhoz a Jozsó.

A hosszú hajú eltűnt az öltözőkijárat mögött, amit a hozzá legközelebb álló piros-fehér-zöld játékos, Fedor Vilmos (328046669) meglepve konstatált. Gondolt kettőt, majd egy-két technikás cselt követően meghúzta a bal szélen. A többiek csak lestek, amint a kis technikás pápai srác igazi faszagyerek módjára végigcselezte a védelmet, majd a tizenhatoson belül elegáns mozdulattal feldobta magát. A bírónak sem kellett több, a majd száznegyvenezer néző előtt befújta a tizenegyest. A büntetőt maga a “sértett” végezte el, nagy magabiztossággal rúgta el a lasztit a balra vetődő Costa Ricai kapus mellett a másik oldalra.

Ezután bőszen támadhatott a magyar csapat, érezte, hogy itt ma bizony lehet keresnivalója. Na meg a csapatot sakkban tartó slepptag sem volt már a közelben… Nyomtak, küzdöttek, kézzel lábbal, mindennel próbálkoztak, de sehogy sem akart jönni a második gól. Egy jobb oldali Geszti László lövés után a védők felszabadítottak, majd a laszti a meglepett Costa Ricai, José Picado elé került. A srác még labdához sem ért ma, nem csoda, hogy lövése méterekkel a kapu fölött szállt el.

A magyarok egyből észbe kaptak és a helyzet után el is kezdtek újra rohamozni. Ezt az ellenfél nem nézte jó szemmel, majd látva, hogy az egyik magyar középpályás még nem evett rendesen az esti töltött káposztából, megkönyörülvén rajta hordágyon küldték haza vacsorázni. A pontosság kedvéért említsük meg, hogy Eszik Alexet váltotta Bánffy László.

A frissen beállt Bánffy Laci új színt vitt a játékba, az eddig magabiztos középpályás fölény még erősebb lett, ami egy gyönyörű magyar gólban teljesedett ki a félidő vége felé. A már említett Fedor húzta meg a bal szélen, majd a kevésbé pontos beadása után a tizenhatos jobb sarkánál álló Rábai Zoli levette a labdát, aztán ahogy azt tanulta, elegánsan elhelyezte azt a hosszú alsó sarokba.

– Ne lankadjon az a figyelem! – kiabált be oldalról Charles. – Alig negyven perc telt el, ennyit az ágyban is bírni kell!

Épp jókor mondta, mivel közben a Costa Ricaiak újabb veszélyes ellentámadást hagytak ki, ezúttal Dany Campos révén. Ezután az utolsó percek az elejéhez hasonló nyugalomban telt el, készülődtek a csapatok a második félidőre.

A szünetben a WC-nek csúfolt pöce előtt kígyózó sorokon kívül a büfé előtti hangoskodás lehet talán szóra érdemes. A probléma gyökerét gyorsan fogyó szotyin kívül a rendelési rendszer hibája miatt rendes sör helyett nagy mennyiségben érkező citromos sör jelentette. A feldühödött szurkolók pedig kijelentették, hogy ők bizony nem isznak “buzisört”.

Közben a szünetben visszaérkezett a padra az öltönyét kapucnis pulóverre cserélő slepptag (így már nem ismerték fel), aki Charles munkáját volt hivatott figyelni, illetve az eredményért is ő felelt volna. Le is esett az álla, amikor látta, hogy az egyébként lazázó csapat 2-0-ra vezet a félidőben. Kapott is az U20 vezetője egy erős fejmosást és egy nemeztbeszéltükmeg-et, majd eligazította a játékosokat is. Azok pedig itták a hosszú hajú minden szavát, na meg a kezét is nézték, ahogy a kenőpénzt osztogatta a magyar srácoknak.

A második félidő nem is kezdődhetett máshogy, mint magyar kihagyott helyzetekkel és cserékkel. Nem is kellett több az ellenfélnek, felbátorodtak, na meg gyanították, hogy itt biza bundázás tényállása forog fenn, így gyorsan begyötörtek két gólt a magyar kapus hónalja alá. A meccs hátralévő része pedig két elégedett csapat játékát hozta, egyedül a magyar szurkolók lehettek elégedetlenek a meccset záró kettős sípszó után.

Csalódottan vánszorogtak hazafelé a magyar szurkolók, a csapat váratlan pontvesztése után kénytelen kelletlen a metró és a trolimegállókba kötöttek bele a Costa Ricai szurkolók hiányában. A slepp pedig megint elégedetten dörzsölte a tenyerét, mivel egy lépéssel közelebb került a céljai eléréséhez.

– sanyeszt [userid= 9943782] –

Hófehérke és a 16 akadémiás törpe


7. rész: The End?!

Zárjuk le tehát a mesénket valahogyan… Nem ebben a részben nem akadémiázunk. Ebben a részben ünnepelünk. Ünnepelünk hisz mint mindenki tudja ebben az évben már nem kiskorú a kedvenc menedzserjátékunk. ( http://www.hattrick.org/HT15/).

Tehát, Hófehérkénk sürgött-forgott, szépítkezett és öltözködött. Izgult hisz nem mindennapi randevúra készülődött a plázákban edződött szívecskéje. Ő ma este ünnepi randira megy a magyar U20 szövetségi CP-jével!

charlesphilip (10823654) herceg pontosan fékezett le fehérlovával a törpék háza előtt. Hófehérkénk a friss olimpiai bajnok Berki Krisztiánt is megszégyenítő ügyességgel és akrobatikus gyorsasággal pattant CP mögé a nyeregbe.

A randi helyszíne egy lassan elhagyatottnak tűnő HT-Fed kocsma [federationid= 83004] volt, amely most próbált új életre kelni. A ma esti program nem volt más, mint közös u20 meccsnézés a haverokkal és a gonosz HT-k közrejárásával világhírnevet kapó régi astra&DVSC_DFN filmsztárjával, a hírhedt Slepp (pfúj! Szitok szó :)) kedvenckéjével Mónos „Vé38” Zoltánnal.

Itt ért véget hirtelen a mesénk, hisz Hófehérke oda lépett Zolikához és közölte vele:

„Luke, az apád vagyok…. Ja nem! Zolika, az apád vagyok”

Zolika, CP és az összes U20 Magazint olvasó egyszerre lepődött meg, és ejtette el az elképedéstől a sörösüveget, hisz Hófehérke maskaráját itt rántotta le magáról az Ugandában átalakult, volt magyar U20 kapitány: Aba [userid= 4096045]…

The End?!

– Red Tom (8898031)

Felhívás!

Tessék a Magazinjaink Topicját (15853637.1) szorgalmasan olvasni, hisz nem sokára jön a közös nyeremény játékunk a NTimes-sal.

– Red Tom (8898031), charlesphilip (10823654) & alibi (1449064)

Felpörgető:

México – Magyarország (392315740), 2012-08-24 20:00

„Egyszer volt, hol nem volt, az óperenciás tengeren is túl, a Thököly, Dózsa György, Stefánia, és Ifjúság útja négyesfogat gyűrűjében kettős rangadókat rendeztek, egy Népstadion nevű intézményben. Akkor történt ez, amikor még lehetett magyar labdarúgásról beszélni. Sokak számára ez akkor szűnt meg, amikor egy “emlékezetes” mérkőzésen, a Mexico 110, Guerrero, Grillito Cantor, Reverte Mexicano utak gyűrűjében épült, Estadio Irapuato (1990 óta Estadio Sergio Leon Chavez) pályán 0-3-as félidőt követően, 0-6-os vereséget szenvedtünk a Szovjetúniótól. Tészta, vagy nem, magaslat, vagy nem, nagy égés volt.
Hogy hogyan függ össze a kettős rangadó, és a 0-6?
Jövő pénteken ismét kettős rangadó lesz, ezúttal Mexikóban, az emlékezetes helyszíntől közel 900 km-re, Nuevo Leon tartományban.
Az eredeti kettős rangadókhoz képest a mérkőzések nem egymást követően, hanem párhuzamosan fognak zajlani, ugyanazon a pályán.
A mérkőzések fontosságára tekintettel, a karika egyvonal, és a karika kétvonal televízió párhuzamosan közvetíti a mérkőzéseket, mindkét mérkőzést alkalmazásunkban lévő háromnevű ripoterünk fogja közvetíteni, aki már bizonyított az olimpia úszás, valamint atlétika közvetítésein. És ne feledjük a kézilabda EB-n nyújtott felejthetetlen teljesítményét.
Akik a rádiójukon szeretnék követni a mérkőzéseket, azoknak sajnálatos hírrel kell szolgálnunk. Karika vonalpöttyvonal adónk elől egy Teamspeak nevű kalózrádió happolta el a közvetítés jogát, ahol felháborító módon mindkét kapitányunk a meccsek KÖZBEN is nyilatkozni fog!!!
Arra kérjük Önöket, hogy semmiképpen se kövessék a kalózrádió adását.
Televízióink a szünetben, az Önök szórakoztatásának kedvéért, Dídzsé Simpson vs. Alexander Púl slágereket fognak sugározni.”
By alibi (1449064)

Bővebb felpörgetők itt és itt:

(15823705.278) & ( http://hattrickunited.org/nt-magyarorszag/2012/08/24/6-resz-kihagyott-buntetok/)

És akkor menjünk, nyomjuk bele a tál chilis babba azt a tábla kiváló minőségű csokit, ahogy az azték utódok ránk hagyományozták, mert ők értenek hozzá…
Hajrá chilis bab! Hajrá Magyarország! Hajrá U20!

– Red Tom (8898031)

Következő számunk megjelenése: 2012.08.31., Péntek!

About red_tom