Seizoenseinde

Borculo BorQblow heeft het seizoen afgesloten met een enigszins teleurstellende tweede plaats.

Waar aan het begin van het seizoen nog gezegd werd dat de club zou proberen om voor het kampioenschap te gaan, maar dit geen harde eis was, voelt de tweede plaats toch enigszins teleurstellend. Slechts één punt scheiden BorQblow en Klusdurp van de eerste plaats. Daarom ligt de doelstelling van volgend seizoen al klaar: Het kampioenschap!

De nieuwe tegenstanders zijn al min of meer bekend en Nales heeft heeft aangegeven niet onder de indruk te zijn.

‘het zal waarschijnlijk gaan tussen Streeve united en BorQblow, de rest heeft weinig tot niets bovenin te zoeken. Misschien gaan we ook wel voor een wat langere bekerrun, de inkomsten zijn een mooie aanvulling voor de kas. We zijn tegenwoordig ook zover dat we tweewekelijks zwarte cijfers schrijven, dus wat dat betreft gaan we ook de goede kant op. Tevens blijven de spelers zich verbeteren die zich verbeteren moeten, dus zwakker zullen we zeker niet worden!Het gaat hopelijk dus een mooi seizoen worden, met een schitterend einde!’

Ook gaat de club op een oefentrip. Maandag as. staat eerst een toernooiwedstrijd op het programma. De eerste wedstrijd in dit toernooi kwam de Borculose club niet opdagen, onder het mom van ‘laten we het spannend houden voor de tegenstanders’. Over het vergeten van deze wedstrijd dient niet gesproken te worden. Aansluitend vertrekt de ploeg naar het vliegveld om een tripje naar Japan te maken, waarna de ploeg doorreist naar Tsechië om de Horus Falcons een pak op hun lazer te geven in een duel.

De week erop is er nog niets bekend, maar wederom zal een mooie locatie gezocht gaan worden voor een oefenpot ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daarna staat de eerste bekerwedstrijd al weer op het programma.

Ook zullen binnenkort de eerste seizoenskaarten weer verkocht gaan worden, dus wees er snel bij voor een mooie plek in het schitterende stadion!

 

About nales86

The craziest storyteller on Hattrick!