R.W.C.D.M. failliet

Na de uitspraak van de rechtbank van Koophandel, werd beslist om R.W.C.D.M. failliet te verklaren. Dit is het gevolg van het gesjoemel van groeting, die in december vorig jaar is verdwenen en intussen schuldig is bevonden van gokken op grote schaal.

"Ik had de bui al zien hangen en heb beslist, samen met een groep investeerders, de club over te nemen", zegt Mr_Clean. "We hadden een akkoord met de spelers en het personeel, iedereen wou met ons meekomen."

"Alleen de naam R.W.C.D.M. mochten we niet meer gebruiken, dus hebben we het gewijzigd naar W.C. Brussels", voegt Mr_Clean hier aan toe.

"Dat de hoofdstad door die naamsverandering beloofd had het stadium op te kopen, heeft niets met de zaak te maken, maar heeft de beslissing wel gemakkelijker gemaakt", wou hij ook nog kwijt.

About mr_clean